Auditoria de presència online

Analítica web

Una estratègia digital exitosa es basa en una configuració analítica correcta del teu lloc web i el teu negoci.

Anàlisi completa de la teua empresa

Una completa anàlisi i auditoria de la companyia inclou una profunda investigació per obtindre una comprensió clara del sector. També determina la teua posició actual dins del mercat enfront dels teus principals competidors.

Una auditoria exhaustiva identifica i rectifica qualsevol possible obstacle per al rendiment de la teua web i ajuda a construir la base per als teus esforços més amplis de marketing digital. L'anàlisi completa proporciona recomanacions de disseny integrals, estratègies de marketing de contingut i un pla que garanteix el suport de les necessitats i objectius del teu negoci. També ens permet establir i definir objectius i metes apropiats que són molt importants en les teues campanyes de marketing personalitzades.

Effective Web Development Solutions

Treballem estretament amb els nostres clients per a establir metes i objectius per a la seua activitat online. El nostre equip d'experts fa servir una àmplia gamma d'eines, recursos i tècniques provades a la indústria per a una anàlisi precisa del negoci, els teus clients i la teua competència. Al final de la nostra anàlisi i auditoria, presentem un informe exhaustiu sobre les nostres conclusions, que inclou recomanacions clares i informades sobre els propers passos a seguir.

Continua estratègia de millora

La informació presentada en els nostres informes brinda una total transparència i permet millorar la teva estratègia contínua d'optimització del rendiment.

Optimització de processos

Podem planificar nous projectes de manera efectiva mentre optimitzem els processos interns de l'empresa. Tots dissenyats per ser el més efectius possible per satisfer les necessitats comercials i els objectius comercials de cadascun dels nostres clients.

Effective Web Development Solutions

Oferim anàlisi en temps real, analítica in-page, anàlisi de mercat, auditoria de contingut, anàlisi de la competència, d'audiències i de influencers del sector. També creem "persones" o perfils de client, que és una forma efectiva de comprendre les necessitats dels teus usuaris al mateix temps que prioritza les funcions de la teua estratègia per a l'èxit. Algunes de les funcions útils del nostre programa d'anàlisi inclouen: filtres personalitzats, tasques automatitzades, seguiment de triggers o disparadors, visualització d'embuts, conversions assistides, fluxos de comportament, rutes inverses d'objectiu i molts més serveis que depenen del que la teua empresa requerisca.

 Alguns casos pràctics

Vore projectes

Explica'ns el teu projecte

Deixa'ns ajudar-te a tindre el teu negoci online i a fer-lo créixer amb passió.

Aconsegueix una auditoria professional de la teua marca online i de la teua estratègia de marketing, dissenyada específicament per satisfer les teues necessitats.

Frases cèlebres

Llegir més frases

NUBE DE ETIQUETAS

analitica web valencia, analisis web valencia, google analytics valencia, auditoria web valencia, auditor web valencia, analizar sitio web valencia, web analytics valencia, experto web valencia, experto analytics valencia, estadisticas web valencia, estadisticas de acceso valencia, consumer journey valencia, optimizacion web valencia, agencia analitica web valencia, analisis seo web valencia, agencia marketing online valencia, agencia de marketing digital valencia, consultoria marketing digital valencia, consultor marketing digital valencia, medir posicionamiento web valencia, herramientas de medicion digital valencia, herramientas de analisis web valencia, aumentar trafico web valencia, como vender mas valencia, community manager valencia