Marketing en buscadors SEM

Marketing en buscadors (SEM)

El pagament per clic (PPC), com les campanyes Google Adwords, té un impacte instantani i atorga a la teua marca un abast i una exposició molt més grans com a resultat d'aparèixer a la primera pàgina en els principals motors de búsqueda.

Les nostres estratègies de campanya estan dissenyades per satisfer les necessitats dels nostres clients i el seu nínxol de mercat. Proporcionem serveis actualitzats, pagament per clic, que inclouen: anuncis patrocinats en búsquedes orgàniques, publicitat en plataformes de vídeo, PPC remarketing o retargeting i publicitat en xarxes socials.

 

Lliurem resultats que ajuden als nostres clients a aconseguir els seus objectius comercials. Administrem els comptes dels nostres clients diàriament i supervisem els preus d'oferta i els pressupostos per garantir que estem maximitzant el ROI.

Els nostres excel·lents resultats es deuen a una estratègia complexa i personalitzada que inclou l'optimització del pressupost d'acord amb la investigació detallada pel que fa a paraules clau i audiències, així com una revisió constant de les opcions de configuració de les campanyes.

Resultats en búsquedes

Aconsegueix un ROI positiu mitjançant la nostra publicitat PPC a buscadors, plataformes i xarxes socials. Gasta diners sàviament i fes servir la forma de publicitat més específica i rentable.

PPC retargeting/remarketing

Converteix als teus valuosos 'clients potencials' en 'clients lleials'. El nostre equip de professionals t'ajudarà a tornar a involucrar als usuaris que han expressat interès a la teua marca, producte o servici.

Publicitat en xarxes socials

Necessites generar coneixement sobre la teua marca, producte o servici? Desenvoluparem una estratègia de publicitat social destinada a complir els KPI i els teus objectius.

Impactes en display

Oferim estratègies de marketing de display per augmentar l'exposició, el coneixement, la fidelitat i les conversions de la marca. Gestionem amb èxit tant campanyes de resposta directa com campanyes de conscienciació de marca.

Promoció de vídeos

Som experts en publicitat online. El nostre equip està a punt per ajudar-te a obtenir un avantatge competitiu gestionant anuncis de vídeo que augmentaran la presència de la seva marca.

Tenim experiència en la creació de campanyes a Google Ads, YouTube, Bing, Yandex, Facebook, Twitter i LinkedIn.

Alguns casos pràctics

Vore projectes

Explica'ns el teu projecte

Deixa'ns ajudar-te a tindre el teu negoci online i a fer-lo créixer amb passió.

Contacta'ns hui i obtin el màxim rendiment en les teues inversions.

Frases cèlebres

Llegir més frases

NUBE DE ETIQUETAS

anuncios en google adwords valencia, campañas PPC valencia, publicidad digital valencia, posicionamiento en buscadores valencia, posicionamiento en google valencia, posicionamiento web seo valencia, posicionamiento de marca valencia, seo y sem valencia, publicidad en internet valencia, posicionamiento seo y sem valencia, pago click valencia, publicidad online valencia, publicidad por internet valencia, publicidad web valencia, publicidad seo valencia, publicidad sem valencia, publicidad en google valencia, anuncio google valencia, anuncios google valencia, publicidad en buscadores valencia, google adwords valencia, google adsense valencia, ppc valencia, remarketing valencia, retargeting valencia, agencia de publicidad online valencia, campaña publicitaria valencia, campaña adwords valencia, adsense valencia, pago por publicidad valencia, sem valencia, especialista seo sem valencia, campañas en google valencia, google adwords precio valencia, poner anuncio en google valencia, anuncios de google adwords valencia, generacion de leads valencia