Mail marketing

Email marketing

Creem campanyes de mail marketing personalitzades per a cada segment de la teua audiència, publicitant els teus productes i serveis i atraient nous clients de manera eficient i efectiva.

El marketing per correu electrònic proporciona una connexió efectiva amb el teu públic objectiu i t'ofereix el millor retorn de la inversió (ROI). Posa't en contacte amb els teus clients actuals i també amb els potencials i mantin-los actualitzats sobre les últimes ofertes i novetats de la teua empresa.

Els professionals del màrqueting coincideixen que el correu electrònic és clau per a les empreses, especialment per al ROI i per al desenvolupament de relacions rendibles i duraderes. Una campanya de marketing per correu electrònic personalitzada, segmentada i específica és important per al coneixement de la marca i generar conversions.

Els nostres experts defineixen les estratègies i les duen a terme amb eines d'implementació i seguiment de resultats per aconseguir la millor fidelitat possible amb la marca. Podem encarregar-nos de tota la teua estratègia d'email marketing, des del disseny de la plantilla fins a l'enviament, el seguiment i l'elaboració d'informes.

La millor estratègia d'email marketing

El nostre equip desenvoluparà la millor estratègia per atraure les audiències objectiu definides i establir les seves necessitats d'informació.

Campanyes d'email marketing

El nostre equip està preparat per dissenyar, crear i subministrar una plantilla de correu electrònic per a comunicar-se amb la teua audiència, així com per administrar la teua campanya de mail marketing per generar canvis positius importants en les teues vendes i rendibilitat.

Disseny de plantilles d'email 

Els nostres dissenys i solucions innovadores són compatibles i milloren la capacitat d'entrega del correu electrònic. Els nostres dissenyadors professionals li donen vida al teu missatge i augmenten el compromís del teu públic objectiu amb la teva marca.

Seguiment i informes

Rep informes detallats sobre els aspectes clau de la teua campanya, com per exemple, els que van fer clic al teu correu electrònic, on van fer clic i si van completar una acció o no.

Ens encarreguem de tot, des del disseny de les comunicacions, el contingut individualment personalitzat fins a l'enviament de les campanyes, el seu seguiment i automatització.

Alguns casos pràctics

Vore projectes

Augmenta la teua presència online triant els nostres serveis d'email marketing. La nostra fórmula combina estratègia, implementació i seguiment.

Explica'ns el teu projecte

Deixa'ns ajudar-te a tindre el teu negoci online i a fer-lo créixer amb passió.

Dissenyem correus electrònics d'estil únic amb contingut personalitzat per ajudar-te a vendre un producte, promoure un esdeveniment o oferir un servei. Portem el teu missatge a les masses.

Frases cèlebres

Llegir més frases

NUBE DE ETIQUETAS

email marketing valencia, mail marketing valencia, marketing mail valencia, email database valencia, marketing newsletter valencia, email marketing automation valencia, direct email valencia, marketing por email valencia, marketing directo valencia, boletines de noticias valencia, suscriptores web valencia, suscripcion web valencia, emarketer valencia, emailing marketing valencia, email marketing automation valencia, opt in email valencia, e-mail marketing valencia, mobile marketing valencia, software de email marketing valencia, base de datos email valencia, generacion de leads valencia, publicidad gratuita valencia, publicidad gratis valencia, estrategia marketing digital valencia, marketing digital valencia, estrategia de marketing online valencia