Programes afiliació

Programes d'afiliats

La relació entre l'anunciant, l'editor i el client es troba a la base del marketing d'afiliació.

El marketing d'afiliació és el terme utilitzat per descriure una forma de publicitat en línia que consisteix a recompensar un afiliat per recomanar a un visitant o recompensar a un client per realitzar una acció desitjada, com realitzar una compra o subscriure's a un butlletí informatiu. En certa manera, el marketing d'afiliació es pot considerar com a publicitat gratuïta per la teua pàgina, una xarxa de llocs web relacionats que els indica als clients que compren els teus productes o serveis.

Les campanyes d'afiliats tenen els millors resultats quan es combinen amb posicionament en buscadors (SEO), campanyes de pagament per clic (PPC), suport per email marketing i són especialment recomanades per a empreses de viatges, vendes minoristes i empreses de serveis amb gran volum de vendes.

El marketing d'afiliats eficaç no és generar una gran quantitat d'enllaços entrants en diferents llocs web amb l'esperança que alguna cosa es mantinga. És un esforç ben planificat i específic per desenvolupar relacions a llarg termini amb llocs web de tercers, llocs web rellevants per al seu sector, pàgines de confiança, i crear una valuosa xarxa d'afiliats per al seu lloc web que generarà trànsit abundant i de qualitat en termes de conversió.

A més, els programes d'afiliació reeixits també impliquen certs trets comercials, com la capacitat de ser flexible amb els valors de comissió, especialment en moments en que hi ha una caiguda en les vendes, perquè una comissió més alta farà que els afiliats treballen més per a tu.

Alguns casos pràctics

Vore projectes

El nostre equip pot establir una comprensió clara de la teua marca, productes i serveis per ajudar-te a superar als teus competidors. Tenim l'experiència tècnica i estratègica necessària per permetre'ns connectar-te amb múltiples xarxes verticals, portals i editors més adequats per a tu, al mateix temps que brinda una oportunitat de negoci òptima i s'incrementa el volum de vendes.

També és important mantenir una relació de confiança amb els teus llocs afiliats. Creiem que la clau d'una campanya reeixida és mantenir una relació sòlida amb els teus afiliats per ajudar a construir la seua confiança en la teua marca. Aquesta és la raó per la qual els nostres experts utilitzen estratègies innovadores i relacions amb altres afiliats principals per augmentar les teues vendes i clients potencials dins d'un model basat en el rendiment.

Explica'ns el teu projecte

Deixa'ns ajudar-te a tindre el teu negoci online i a fer-lo créixer amb passió.

Podem gestionar tots els aspectes d'una campanya d'afiliats per al teu negoci i sabem com aconseguir afiliats motivats per vendre el teu producte. Sabem quines xarxes d'afiliats són les millors per al teu sector i sabem com establir relacions que conduisquen a una major cobertura del teu producte en aquests llocs afiliats.

Frases cèlebres

Llegir més frases

NUBE DE ETIQUETAS

programa de afiliados valencia, marketing de afiliacion valencia, publicidad gratuita valencia, comision por cliente valencia, comision por venta valencia, agente comercial valencia, colaboracion online valencia, intercambio de banners valencia, intercambio de enlaces valencia, colaboracion webs valencia, estrategia marketing digital valencia, publicidad en internet valencia, remarketing valencia, retargeting valencia