eltivoli.com

Espai web de l'editorial Edicions Tívoli, on a més dels seus llibres es promocionen altres serveis que l'empresa ofereix, com disseny de catàlegs, exposicions...

Llistat de productes en la pàgina d'inici de l'ecommerce
Visor ràpid de producte amb detall de les seves característiques sense necessitat de canviar de pàgina

L'objectiu

Desenvolupar la tenda online d'aquesta important editorial valenciana, amb imatges i característiques de tot el seu ampli catàleg d'edicions publicades i d'altres serveis que ofereixen.

La solució

Implementació d'un ecommerce responsive complet amb fàcil gestió de comandes, clients, comunicacions, publicació dels productes i altres continguts, galeries fotogràfiques amb exemples de maquetació de cada llibre, inserció de vídeos i altres continguts per a la presentació de la resta dels serveis.

Pel que fa al marketing, l'espai web es va promocionar inicialment mitjançant campanyes de pagament per clic, tant en cercadors com en xarxes socials, mentre es feia especial esforç en el posicionament orgànic. El social media marketing també ha estat i és una gran ajuda per promocionar les vendes, recolzant-se fonamentalment en continguts tant per Facebook com per Youtube. Tot això sense deixar d'alimentar una base de dades de subscriptors als quals periòdicament se'ls envia una newsletter amb els nous llibres publicats i amb notícies de l'empresa.

Les tecnologies

PHP, Mysql, HTML5, CSS3, Javascript, JQuery, AJAX, Prestashop, Mailchimp, Google Ads, Google Analytics, Facebook, Facebook Ads, Youtube.

Els servicis

Email marketing

Columna sempre visible amb opcions de filtrat de producte, etiquetes, últimes novetats, productes més vistos...
Integració de continguts en xarxes socials i subscripció a newsletter
Inserció de vídeos del canal de Youtube
Contingut del carret de compra sempre visible
Procés de compra senzill, ràpid i de navegació clara
Zona per a cada usuari
Històric de comandes de l'usuari
Complet panell d'administració de continguts i de comandes

Altres casos pràctics

Vore projectes