fakolith.es

Conjunt de webs pertanyents a Fakolith Chemical Systems, la divisió espanyola del fabricant alemany de pintures i tractaments químics especialitzats Fakolith, en les quals es mostra la seva àmplia gamma de productes classificats tant per famílies com per sistemes d'aplicació.

Contingut de la pàgina d'inici de la web principal

L'objectiu

Desenvolupar i posicionar la presència online de la divisió espanyola de l'empresa, també amb projecció internacional, amb diversos llocs webs i plataformes en els quals mostrar tota la gamma de productes de l'empresa.

La solució

Realització del lloc web principal de la delegació i altres microsites i landing pages amb un sistema dinàmic de la informació, mantinguda sempre actualitzada des d'un únic panell d'administració de continguts des d'on es controla tant la informació dels productes i categories, com altres documents relacionats, guies d'aplicació, fullets, notícies, posts del blog... Fins i tot la generació dels missatges per a l'email marketing es realitza des del mateix panell. La web compta també amb un sistema de pressupostos en línia, complex en el seu desenvolupament però de molt senzill ús per a l'usuari. Tot realitzat amb programació i disseny totalment personalitzats a mida.

Quant al marketing, l'esmentat email marketing és només una petita part, perquè també s'han realitzat molts altres serveis com el marketing de continguts, campanyes a buscadors, social media marketing, promoció de vídeos, posicionament, analítica web... Tot això ha contribuït a posicionar l'empresa a les primeres posicions dels cercadors per un ventall pràcticament infinit de paraules clau en molt diversos àmbits dels tractaments químics especialitzats.

Les tecnologies

PHP, Mysql, HTML5, CSS3, Javascript, JQuery, AJAX, Bootstrap, Mailchimp, Google Ads, Google My Business, Google Analytics, Facebook, LinkedIn, Youtube.

Els serveis

Diseny web

Desenvolupament web

Posicionament en buscadors

Social media marketing

Email marketing

Campanyes de pagament per clic

Marketing de contenidos

Optimització de la conversió

Analítica web

Consultoría digital

Informació actualitzada dinàmicament des d'un únic panell d'administració de continguts per a textos, imatges, documents...
Generació dinàmica de documents PDF
Cerca de paraules en categories, productes, documents, vídeos, posts...
Software online de gestió de pressupostos
Secció de blog amb posts de l'empresa i del sector classificats per paraules clau i dates, amb opció de compartir en xarxes socials
Exemple de missatge amb posts per a campanya d'email marketing
Exemple de  posicionament per a algunes paraules clau
Perfil de la empresa a LinkedIn
Canal de vídeos de l'empresa a Youtube

Altres casos pràctics

Vore projectes