inovagest.es

Espai web de Novagest Asesoría y Gestión, on es mostren els serveis que en diferents àmbits (fiscal, comptable, laboral, jurídic, assegurances, finançament ...) aquesta empresa ofereix als seus clients, conformant un servei global i personalitzat.

Exemple de contingut d'una de les seccions de la web

L'objectiu

Crear un espai web corporatiu on exposar l'ampli ventall de serveis de manera clara i concisa i promocionar-lo a l'audiència del radi d'acció de l'empresa.

La solució

Un disseny web elegant, combinat amb agradables efectes de transició en la navegació entre les diferents seccions per oferir una experiència d'usuari (UX, UI) molt satisfactòria, amb esquematització en els continguts dels serveis, recolzant-se sempre en icones i imatges representatives per fer més fàcil i ràpida la comprensió de tota la gamma de serveis.

Pel que fa al màrqueting, s'ha optimitzat el posicionament SEO local per al radi d'acció de l'empresa, recolzant-se també en campanyes de pagament per clic PPC en cercadors, perquè la web estigui sempre visible per als clients potencials.

Les tecnologies

HTML5, CSS3, PHP, Mysql, Javascript, JQuery, AJAX, Parallax, WordPress, MailPoet, Google Ads, Google My Business, Google Analytics, Facebook, Youtube.

Els servicis

Slider d'imatges a pantalla completa per comunicar conceptes importants
Resum de serveis en cada secció per facilitar la navegació
Imatges i icones representatius per a una fàcil comprensió visual
Esquematització de continguts amb inserció de paraules clau
Utilització de vídeos de fons amb tecnologia Parallax
Inserció de vídeos del canal Youtube
Blog amb notícies de l'empresa i del sector
Subscripció, creació de comunicacions i enviament automatitzat de newsletter connectat amb el blog des de la mateixa plataforma WordPress a través d'MailPoet
Analítica de la promoció de la web sobre audiència i SEO locals

Altres casos pràctics

Vore projectes