laservalencia.com

La web de Láser Valencia, una de les empreses líders en el tractament del metall, es recolza en el seu disseny responsive, net i funcional, i en la qualitat de les seues imatges representatives per oferir de forma clara i concisa a l'usuari l'ampli espectre de serveis que l'empresa ofereix als diferents sectors industrials.

Contingut de la pàgina d'inici del web
Secció del principal servei de tall per làser i altres tipus de tall

L'objectiu

Maquetar, programar i posicionar la web d'aquesta empresa.

La solució

Creació d'aquest website responsive amb panell d'administració de continguts dinàmics, basat en un disseny net i en una clara estructura per a una fàcil navegació. Els textos sempre van recolzats per representatives fotografies de bona qualitat preses expressament per a la realització de la web. Destaca l'enfocament dirigit a la comoditat perquè el client potencial puga resoldre els seus dubtes conversant amb un tècnic a través del xat online fins tramitar una comanda en línia enviant el seu arxiu amb el disseny 3D desitjat.

Els principals esforços pel que fa al marketing, s'han focalitzat en el posicionament SEO de la web per les diferents paraules clau referent als serveis que ofereix l'empresa, principalment el més demandat que és el de el tall per làser. També el posicionament s'ha reforçat amb una constant campanya de pagament per clic en buscadors.

Les tecnologies

PHP, Mysql, CSS3, HTML5, Javascript, JQuery, AJAX, Google Ads, Google My Business, Google Analytics.

Els servicis

Característiques tècniques dels acers mostrades en desplegables tipus acordió
Sistema de pressupostos online enviant l'arxiu 3D
Extranet per a clients, enllaçada amb programa de gestió
Primeres posicions a Google per "corte por láser" i resta de serveis

Altres casos pràctics

Vore projectes